Kollégiumi nyíltnap

2015 óta minden nyáron a felvételi ponthatár meghúzása után nyíltnapot szoktunk tartani kollégiumunkban, hogy az érdeklődő szülők és leendő gólyák megnézhessék a kollégium nyújtotta lehetőségeket. Mivel nagy érdeklődés szokott lenni, ezért előzetes regisztráció szükséges, hogy gördülékenyen tudjuk ezt a rendezvényt lebonyolítani és minél jobban bemutatni a Házat, ami egy kisebb falu népességével azonos számú kollégistának ad helyet minden évben.

Gyakran felmerülő kérdés a nyíltnapok alkalmával, hogy mennyi ponttól lehet bekerülni a kollégiumba, amire sajnos nem tudunk válaszolni, ugyanis mi magunk se tudjuk, hogy hogyan alakulnak a ponthatárok, csak a férőhelyet osztásánál.

További információkat, mint a regisztráció kezdetét itt, valamint a Kollégiumi Bizottság facebook oldalán találhatnak majd, amikor aktuális lesz.

Információk

Az idei nyíltnapok augusztus 4-én és augusztus 10-én kerülnek megtartásra mindkét nap két alkalommal 10:00 és 13:00 órás kezdéssel. A regisztráció július 25-én fog megnyílni a felvételi ponthatárok kihirdetése után.

Regisztráció

A vonalhúzás után megnyílt a regisztráció az alábbi formon:

Registrációs form

Várunk minden kedves jelentkezőt!

 

Utoljára módosítva: 2018. július 24. - 21:46