Kollégiumi nyíltnap

2015 óta minden nyáron a felvételi ponthatár meghúzása után nyíltnapot tartunk kollégiumunkban, hogy az érdeklődő szülők és leendő gólyák megnézhessék a kollégium nyújtotta lehetőségeket. Mivel nagy érdeklődés szokott lenni, ezért előzetes regisztráció szükséges, hogy gördülékenyen tudjuk ezt a rendezvényt lebonyolítani és minél jobban bemutatni a Házat, ami egy kisebb falu népességével azonos számú kollégistának ad helyet minden évben.

Gyakran felmerülő kérdés a nyíltnapok alkalmával, hogy hány ponttól lehet bekerülni a kollégiumba, amire sajnos nem tudunk válaszolni, ugyanis mi magunk se tudjuk, hogy hogyan alakulnak a ponthatárok, csak a férőhelyek osztása során alakulnak ki.

Nyíltnapjainkon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amennyiben egy időpontra betelnek a helyek, arra az időpontra a jelentkezést lezárjuk. Kérjük a család minden résztvevő tagját regisztrálják időben! A regisztrációs form, valamint a nylítnap időpontjai a felvételi pontok húzását követően kerülnek nyílvánosságra. Legközelebbi nyíltapunk 2020. augusztusában lesz.

 

Várunk mindenkit sok szeretettel,

A RisingSun Kollégiumi Bizottság